onsdag 11 juni 2008

ÄTNLIGEN!!!

Wiiiihiiii!!!! Jag är som ett barn på julafton! Äntligen har jag fått min älskade efterlängtade mobiltelefon (den 145:e i ordningen). Min kära hund fick ju ett muppryck på min gamla lur och tyckte att den skulle passa bättre som sönderbiten så den åkte snabbt i soporna och kära lillasyster lånade ju ut sin skitkonstiga telefon till mig. Jag kan inga andra mobiler än Nokia, har såååå svårt för att lära mig andra lurars funktioner. Så nu efter i alla fall 2 veckors tid med en mongokonstruerad telefon har vi tagit beslutet att jag ska ha en ny! Men kravet var att jag antingen måste ha den på nattygsbordet eller i fickorna, så inte Gina kan få tag på dem. Haha....min telefon kommer inte ha ett kul liv på sängbordet.

Vi tog en liten tur till MediaMarkt efter att jag och Filip sovit middag i ca: 3 timmar. Vi lokaliserade mobilen som jag ville ha och tog den alllra finaste av dem oxå. Just den här modellen finns ju i tre olika färger och min färg heter Candy Gothic Pink. Passar mig som kniven i besticklådan :P
Förra luren jag hade var ju röd, det va ju tyvärr den enda färgen som fanns just då så min lycka var ju gjord när jag såg att den kommit ut i en rosa version.
Nu är vi i alla fall hemkomna och Gina har fått springa bredvid karln när han cyklade en sväng, hon blir så glad när hon får springa av sig på det viset och så slipper ju jag ta långpromenad nu när jag mår dåligt oxå. Det e fan inte kul att vara snorig 24/7!
Men men....nu lockar väl Frusna män söker kärlek mer än att sitta här och försöka komma på nåt kul att skriva!
Baj baj

Inga kommentarer: