lördag 9 augusti 2008

Man får vad man betalar för!

Nu stämmer ju i och för sig inte rubriken riktigt till 100%. Vi hade en "städfirma" här idag som skulle tvätta våra fönster och allt var sååååå bra tyckte vi, vi skulle ju få våra 16 fönster tvättade för 700 kr + 200 kr för milersättningen. När han kom hit så visade det sig att jag hade förklarat så dåligt över hur våra fönster var uppbyggda. Gubbjäveln säger då att det kommer kosta 1450 EX. moms! Så, vad gör vi som e så dumma och korkade, vi nickar och ler och tar emot, vi vill ju bara ha våra fönster rena.
Från att de började till att de slutade med skrubbningen så hörde vi bara klagomål över hur de inte nådde och hur dåliga fönster vi hade. De struntade till och med i att tvätta typ 5 fönster. Så nu står vi här med 1700 kr mindre i plånboken och något sånär tvättade fönster. Han skröt ju så mycket om sina produkter och att vi inte skulle behöva tvätta dem igen på två år! Det stämde ju i och för sig rätt skapligt för lilla jag fick lov att tvätta fönstrerna själv igen, 2 minuter efter att de hade åkt härifrån. Kul va?!
mmm...man får vad man betalar för! FAAAAN!
Fick i alla fall i ordning mer i köket. Steven va ju oxå här och fixade ordning kaklet till köket och vi är grymt nöjda över det. Så vi får väl helt enkelt se att vi fick någonting bra.
Nu e svägerskan här och ska sussa hos oss. Småttingarna ligger i sina sängar redan och för oss väntar det en film med en massa gottigottgott.
Anlita aldrig en kass städfirma. Anlita mig, jag ska fan skaffa städfirma och bli duktig och vara snäll mot mina kunder.

3 kommentarer:

Anonym sa...

tyckte väl att det var i billigaste laget

Anonym sa...

Men gubbjävel

Sarina sa...

Ja man blir less!